Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Geniet van je favoriete muziek onderweg met de Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart. Deze smartwatch stelt je niet alleen in staat om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast biedt het horloge de mogelijkheid om contactloos te betalen via Google Pay. Houd er wel rekening mee dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Maak het horloge persoonlijk door het installeren van apps die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit diverse sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht door te werken in hartslagzones. Met een batterijduur van maar liefst 40 uur kun je continu je gegevens meten. De Watch5 gebruikt optische en ECG-sensoren om je hartslag nauwkeurig te meten en houdt daarnaast je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krast. Verbind de draadloze oortjes eenvoudig via bluetooth met het Samsung horloge en luister naar je favoriete muziek rechtstreeks vanaf je pols. Let op: je ontvangt ook een handige oplader bij je aankoop.

Pluspunten
  • Verbind de draadloze oortjes met je Samsung Watch en luister overal naar je muziek. Laad je lege batterij dankzij snelladen in een half uur op tot 45 procent. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet samen met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zilver/Paars 40mm + Samsung Buds2 Pro Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals