Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader laad je jouw smartwatch direct op via het stopcontact. Deze slimme horloge houdt niet alleen al je smartphone meldingen bij, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden vanaf je pols. Met de Google Pay functie kun je zelfs contactloos betalen, hoewel het belangrijk is om op te merken dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava te installeren. Bovendien kun je kiezen uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en doelgericht te trainen in hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, en biedt een nauwkeurige hartslagmeting met behulp van optische en ECG sensoren. Daarnaast houdt deze slimme horloge je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas is je scherm ook beschermd tegen krassen. Dit horloge is speciaal aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Met de handige BlueBuilt oplader kun je jouw smartwatch altijd eenvoudig opladen, waar je ook bent. Kies voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader en geniet van alle handige functies en stijlvolle uitstraling die dit horloge te bieden heeft.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch rechtstreeks op met de meegeleverde oplader thuis. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je smartphone in de buurt is. Dankzij het Wear OS-besturingssysteem en de Google Play Store kun je jouw favoriete apps downloaden.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor gebruik met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals