Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Merk

Omron

Fabrikantcode

HEM-7121J-EO

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter bundel heb je de perfecte combinatie om thuis je bloeddruk en hartslag te meten. Verbind eenvoudig de bloeddrukmeter met de smartwatch en meet je bloeddruk rechtstreeks via je pols. Maar dat is niet alles wat deze geweldige smartwatch te bieden heeft. De Samsung Galaxy Watch 5 zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van al je meldingen, gezondheidsinformatie en sportprestaties. Met deze slimme horloge ontvang je moeiteloos al je smartphone meldingen en kun je zelfs inkomende oproepen beantwoorden zonder je telefoon uit je zak te halen. Maak het horloge persoonlijk door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava toe te voegen. Kies uit een breed scala aan sportprofielen om je sportprestaties nauwkeurig bij te houden en train in specifieke hartslagzones om je doelen te bereiken. De Watch5 meet je hartslag met behulp van optische en ECG sensoren, waardoor je altijd verzekerd bent van een nauwkeurige meting. Daarnaast houdt deze slimme horloge ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, stressniveau en het aantal stappen dat je zet gedurende de dag. Met het sterke saffierglas hoef je je geen zorgen te maken over krassen op het scherm. Let op: een oplader wordt niet meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan gewoon de oplader van je smartphone.

Pluspunten
  • Meet eenvoudig je bloeddruk en hartslag thuis met behulp van de bloeddrukmeter en smartwatch. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je smartphone in de buurt is. Laad je lege batterij op in slechts een half uur en krijg 45 procent dankzij de snellaadfunctie.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals