Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R510NZWAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Geniet van muziek onderweg met de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit. Met deze slimme horloge ontvang je niet alleen meldingen van je smartphone, maar beantwoord je ook oproepen rechtstreeks vanaf je pols. Bovendien kun je contactloos betalen met Google Pay, hoewel het belangrijk is om op te merken dat deze service nog niet door alle banken wordt ondersteund. Personaliseer je horloge door je favoriete apps toe te voegen, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht in hartslagzones. Met een batterijduur tot wel 40 uur kun je continu je gegevens meten. De Watch5 maakt gebruik van optische en ECG-sensoren voor een nauwkeurige hartslagmeting en houdt ook je gezondheidsgegevens bij, zoals slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Dankzij het sterke saffierglas blijft je scherm langer vrij van krassen. Je kunt de draadloze oortjes eenvoudig via bluetooth verbinden met het Samsung-horloge, zodat je naar je favoriete muziek kunt luisteren vanaf je pols. Dit horloge wordt sterk aanbevolen voor zijn functionaliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Verbind de draadloze oortjes met je Samsung Watch en luister overal naar je muziek. Laad je lege batterij binnen een half uur op tot 45 procent dankzij snelladen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge wanneer je telefoon in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet compatibel met iOS-smartphones (Apple iPhone). Het heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen om je route te kunnen registreren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 40mm + Samsung Buds2 Pro Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals