1. blackfriday
  2. Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R910NZAAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm om je pols ben je altijd op de hoogte van belangrijke meldingen, je gezondheid en je sportprestaties. Naast het ontvangen van meldingen van je smartphone, kun je ook inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Bovendien kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay. Het is echter belangrijk om te vermelden dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door je favoriete apps toe te voegen, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Met de vele sportprofielen kun je je sportprestaties bijhouden en trainen in specifieke hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, waardoor je continu je gegevens kunt meten. De Watch5 maakt gebruik van optische en ECG-sensoren om je hartslag nauwkeurig te meten. Daarnaast houdt deze smartwatch ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt. Let op: de oplader wordt niet meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de bijpassende oplader.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via je horloge als je smartphone in de buurt is. Met snelladen laad je je lege batterij binnen een half uur op tot 45 procent. Dankzij het besturingssysteem Wear OS en de Google Play Store download je jouw favoriete apps op het slimme horloge.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge werkt niet samen met iOS-smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals