Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader laad je jouw smartwatch direct op in het stopcontact. Deze slimme horloge houdt je niet alleen op de hoogte van meldingen van je smartphone, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast kun je contactloos betalen met Google Pay, hoewel niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer het horloge naar jouw wensen en voeg apps toe die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Je kunt kiezen uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en doelgericht te trainen in hartslagzones. Met een batterijduur tot wel 40 uur hoef je je geen zorgen te maken dat je horloge snel leeg raakt. De Samsung Galaxy Watch5 meet je hartslag nauwkeurig met behulp van optische en ECG-sensoren. Daarnaast houdt deze slimme horloge ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Dankzij het sterke saffierglas blijft je scherm vrij van krassen en is het horloge aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Met de BlueBuilt Oplader kun je jouw Samsung Galaxy Watch5 eenvoudig en snel opladen, zodat je altijd klaar bent voor je volgende avontuur.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch direct thuis op met de oplader die meegeleverd is. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je smartphone in de buurt is. Dankzij het Wear OS besturingssysteem en de Google Play Store kun je jouw favoriete apps downloaden.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals