Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W kun je zowel je smartphone als je Samsung horloge tegelijkertijd opladen. Deze smartwatch biedt niet alleen de mogelijkheid om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook oproepen beantwoorden via je pols. Daarnaast kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay, hoewel het belangrijk is om te weten dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Je kunt het horloge personaliseren door apps te installeren die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Bovendien kun je kiezen uit een breed scala aan sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Je kunt in hartslagzones trainen voor een gerichte training en de batterij van de Watch5 gaat tot wel 80 uur mee, zodat je constant je gegevens kunt meten. Deze smartwatch maakt gebruik van optische en ECG-sensoren om je hartslag nauwkeurig te meten en houdt ook je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en aantal stappen. Dankzij het sterke saffierglas is het scherm minder gevoelig voor krassen. Met de duo draadloze oplader kun je jouw Samsung smartphone in slechts 2 uur volledig opladen. Dit horloge wordt ten zeerste aanbevolen.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde duo draadloze oplader kun je gelijktijdig je Watch5 en smartphone draadloos opladen. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 80 uur mee en je kunt hem dankzij snelladen snel weer opladen. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals