Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Merk

Omron

Fabrikantcode

HEM-7121J-EO

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Met de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter bundel heb je alles wat je nodig hebt om gemakkelijk je bloeddruk en hartslag thuis te meten. Sluit de bloeddrukmeter aan op de smartwatch en meet eenvoudig je bloeddruk via het display van de smartwatch. Met de Samsung Galaxy Watch 5 blijf je altijd op de hoogte van al je meldingen, gezondheidsgegevens en sportprestaties. Naast het ontvangen van meldingen van je smartphone, kun je zelfs inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Personaliseer je horloge door je favoriete apps toe te voegen, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Dankzij de vele sportprofielen kun je nauwkeurig je sportprestaties bijhouden en gericht trainen in de juiste hartslagzones. Met behulp van optische en ECG sensoren meet de Watch5 je hartslag nauwkeurig, zodat je altijd betrouwbare resultaten krijgt. Bovendien houdt deze slimme horloge je slaapscore, stressniveau en aantal stappen bij, zodat je je gezondheid optimaal kunt monitoren. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt, waardoor je horloge er altijd als nieuw uitziet. Let op: een oplader wordt niet meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader erbij voor extra gemak.

Pluspunten
  • Meet eenvoudig je bloeddruk en hartslag thuis met behulp van de bloeddrukmeter en smartwatch. Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar kunt ook via het horloge telefoneren als je smartphone in de buurt is. Dankzij snelladen laad je je lege batterij in een half uur op tot 45 procent.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Zwart 44mm + Omron X2 Basic bloeddrukmeter koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals