Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003.

Specificaties Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

Merk

Shark

Fabrikantcode

S6003

Omschrijving van de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

De Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 is een krachtige stoommop met een vermogen van 1200 watt. Hiermee is het mogelijk om zelfs het meest hardnekkige vuil op vloeren moeiteloos te verwijderen. Het handige waterreservoir heeft een inhoud van 350 milliliter en kan tijdens het gebruik worden bijgevuld. Hierdoor hoef je nooit te stoppen met schoonmaken. Bovendien is deze stoommop erg licht, met een gewicht van slechts 2,4 kilogram, waardoor het dragen ervan een eitje is. De Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 is ontworpen om jouw schoonmaakklus aangenamer en efficiënter te maken. Met zijn krachtige vermogen en innovatieve technologie is hij in staat om zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos te verwijderen. Het grote waterreservoir van 350 milliliter zorgt ervoor dat je langdurig kunt schoonmaken zonder onderbrekingen. En het beste is dat je het reservoir tijdens het gebruik kunt bijvullen, waardoor je nooit hoeft te stoppen met schoonmaken. Daarnaast is deze stoommop ook nog eens erg lichtgewicht, met slechts 2,4 kilogram. Hierdoor kun je hem moeiteloos naar boven tillen en gemakkelijk manoeuvreren in elke hoek van je huis. Dus, als je op zoek bent naar een krachtige stoommop die efficiënt en gemakkelijk te gebruiken is, dan is de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 de.

Pluspunten
  • Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger bij zonder het apparaat uit te schakelen. Tijdens gebruik vul je de stoomreiniger gemakkelijk bij. Met een kabel van 8 meter heb je genoeg bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • Er past slechts 350 milliliter in het waterreservoir, dus moet je het vaker bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

Om erachter te komen of de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals