Shark S1000EU Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Shark S1000EU. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Shark S1000EU.

Specificaties Shark S1000EU

Merk

Shark

Fabrikantcode

S1000EU

Omschrijving van de Shark S1000EU

De Shark S1000EU stoomreiniger is de perfecte oplossing voor het grondig reinigen van alle harde vloeren. Of het nu gaat om tegels in de badkamer of andere soorten harde vloeren, deze stoomreiniger zorgt voor een diepe reiniging tot in de voegen. Bovendien doodt hij tot 99.99 procent van alle bacteriën, waardoor je een hygiënisch schone vloer krijgt. Een van de grootste voordelen van de Shark S1000EU is zijn lichte gewicht, waardoor hij eenvoudig te hanteren is tijdens het schoonmaken. Daarnaast heeft hij een waterreservoir van 375 milliliter, waardoor je ongeveer een half uur lang kunt stomen zonder bij te vullen. Het bijvullen is ook nog eens gemakkelijk gemaakt, doordat je het reservoir eenvoudig uit de steel kunt klikken. Om het gebruiksgemak te vergroten, worden er wasbare microvezeldoeken meegeleverd. Deze doeken zorgen ervoor dat het vuil efficiënt wordt opgenomen tijdens het stomen en kunnen na gebruik eenvoudig in de wasmachine worden gereinigd. Kortom, met de Shark S1000EU stoomreiniger heb je een krachtig en praktisch schoonmaakapparaat in huis, dat je vloeren grondig reinigt en tegelijkertijd zorgt voor een hygiënische omgeving.

Pluspunten
  • Dankzij het lichtgewicht van ongeveer 2 kilo til je de stoomreiniger makkelijk de trap op en af. Je kunt de microvezeldoeken in de wasmachine wassen en daarna hergebruiken. Binnen 30 seconden is de stoomreiniger opgewarmd.

Minpunten
  • In het waterreservoir past 375 milliliter, dus moet je het vaker tussendoor bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Shark S1000EU

Om erachter te komen of de Shark S1000EU ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Shark S1000EU is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Shark S1000EU koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals