SharkNinja S6002EU Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SharkNinja S6002EU. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SharkNinja S6002EU.

Specificaties SharkNinja S6002EU

Merk

Shark

Fabrikantcode

S6002EU

Omschrijving van de SharkNinja S6002EU

Met de SharkNinja S6002EU reinig je jouw vloeren in huis op een efficiënte en gemakkelijke manier. Deze stoomreiniger heeft 2 verschillende stoomstanden, zodat je de stoomhoeveelheid kunt aanpassen aan de mate van vervuiling. Of je nu hardnekkige vlekken wilt verwijderen of gewoon je vloer een opfrisbeurt wilt geven, deze stoomreiniger staat voor je klaar. De SharkNinja S6002EU warmt binnen slechts 30 seconden op, waardoor je snel aan de slag kunt. Je kunt het waterreservoir eenvoudig bijvullen met de handige schenkkan, zodat je tijdens het schoonmaken niet hoeft te onderbreken. Het reservoir heeft een inhoud van 0,35 liter en na 15 minuten kun je het opnieuw bijvullen. Bovendien zijn de microvezel pads gemakkelijk los te maken van de stoomreiniger en kunnen ze na gebruik in de wasmachine worden gewassen. Op deze manier kun je ze hergebruiken voor je volgende schoonmaakbeurt en bespaar je geld op wegwerpproducten. Met een kabel van 8 meter heb je voldoende bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken, zodat je gemakkelijk alle hoekjes en gaten kunt bereiken. Of je nu harde vloeren, tapijten of zelfs meubels wilt reinigen, de SharkNinja S6002EU staat voor je klaar om het werk gedaan te krijgen. Laat je vloeren stralen en geniet van een schoon en fris huis met deze handige st.

Pluspunten
  • Met de 2 verschillende stoomstanden pas je de hoeveelheid stoom aan op basis van het type vloer. De beschermrand op de stoomreiniger voorkomt strepen op de muren en plinten. Dankzij de parkeerstand kun je de stoomreiniger eenvoudig opbergen.

Minpunten
  • Je krijgt geen tapijtopzetstuk om het tapijt schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SharkNinja S6002EU

Om erachter te komen of de SharkNinja S6002EU ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SharkNinja S6002EU is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SharkNinja S6002EU koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals