Stadler Form Fred White Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Stadler Form Fred White. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Stadler Form Fred White.

Specificaties Stadler Form Fred White

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-F-008

Omschrijving van de Stadler Form Fred White

Met de Stadler Form Fred White luchtbevochtiger in huis geniet je niet alleen van een aangename luchtvochtigheid, maar ook van een heerlijke temperatuur. Deze unieke stoombevochtiger verwarmt namelijk het water, waardoor de temperatuur in de ruimte ook iets stijgt. Dankzij de handige pootjes in de vorm van een UFO kun je de bevochtiger eenvoudig en stabiel op een tafel plaatsen. De geïntegreerde hygrostaat zorgt ervoor dat de ingestelde luchtvochtigheid constant blijft, waardoor je altijd kunt genieten van de perfecte atmosfeer. Een van de grootste voordelen van de Stadler Form Fred White is het feit dat hij tijdens het bevochtigen bijna geen geluid maakt. Hierdoor kun je hem gerust in de slaapkamer gebruiken en genieten van de voordelen van een goede luchtvochtigheid tijdens je slaap. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je vergeet de bevochtiger bij te vullen, want hij schakelt automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is. Veiligheid staat dus voorop! Let op: hoewel op de foto's een witte stroomkabel te zien is, wordt er bij de Stadler Form Fred White een zwarte stroomkabel meegeleverd. Zo kun je de bevochtiger perfect laten passen bij je interieur. Haal de Stadler Form Fred White in huis en geniet van een ideale luchtvochtigheid en temperatuur, waar je ook bent!

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 33 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Dit apparaat heeft een ingebouwde hygrometer die de luchtvochtigheid meet. De bevochtiger schakelt automatisch uit wanneer hij te warm wordt.

Minpunten
  • Deze luchtbevochtiger maakt gebruik van hete stoom en is daarom minder geschikt voor gebruik in de buurt van kleine kinderen. Er wordt geen melding gegeven wanneer het reservoir leeg is, maar de luchtbevochtiger stopt met werken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Stadler Form Fred White

Om erachter te komen of de Stadler Form Fred White ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Fred White is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Fred White koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals