Stadler Form George Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Stadler Form George. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Stadler Form George.

Specificaties Stadler Form George

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-G-005

Omschrijving van de Stadler Form George

Met de Stadler Form George haal je niet alleen een luchtbevochtiger, maar ook een reinigingsapparaat in huis. Deze innovatieve bevochtiger is uitgerust met een speciale roterende schijf die ervoor zorgt dat pollen en stofdeeltjes achterblijven in het waterreservoir. Zo geniet je niet alleen van een gezonde luchtvochtigheid, maar ook van schone lucht in een straal van maar liefst 60 vierkante meter. Met de keuze uit 4 snelheidsstanden kun je de luchtvochtigheid in elke ruimte naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor stand 4 als de lucht erg droog is en behoefte heeft aan intensieve bevochtiging, of ga voor stand 1 om de luchtvochtigheid op een optimaal niveau te houden. Het afneembare waterreservoir van 3,2 liter is eenvoudig bij te vullen onder de kraan, waardoor je nooit zonder water komt te zitten. Bovendien zijn zowel het waterreservoir als de roterende schijven vaatwasserbestendig, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Met de Stadler Form George kies je niet alleen voor een stijlvolle en krachtige luchtbevochtiger, maar ook voor een effectieve luchtreiniger. Haal deze alles-in-één oplossing in huis en geniet van een gezonde en frisse leefomgeving, elke dag weer.

Pluspunten
  • Met de roterende schijven verbeter je niet alleen de luchtvochtigheid, maar reinig je ook direct de lucht. Het waterreservoir kan worden verwijderd en eenvoudig worden bijgevuld onder de kraan. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Deze luchtbevochtiger heeft geen display waarop je de huidige luchtvochtigheid kunt zien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Stadler Form George

Om erachter te komen of de Stadler Form George ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form George is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form George koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals