Stadler Form Karl Big SF-K-006 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Stadler Form Karl Big SF-K-006. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Stadler Form Karl Big SF-K-006.

Specificaties Stadler Form Karl Big SF-K-006

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-K-006

Omschrijving van de Stadler Form Karl Big SF-K-006

De Stadler Form Karl Big SF-K-006 luchtbevochtiger is de perfecte oplossing voor grote ruimtes tot wel 150 vierkante meter. Of je nu een kantoor hebt of een ruime woonkamer, deze bevochtiger zorgt voor de ideale luchtvochtigheid. Met behulp van je smartphone bedien je deze bevochtiger eenvoudig. Daarnaast kun je in de bijbehorende app de huidige luchtvochtigheid aflezen en ontvang je een melding wanneer het filter moet worden vervangen. Deze luchtbevochtiger is niet alleen geschikt voor één kamer, maar kan in verschillende kamers in je huis worden geplaatst. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer is, de bevochtiger zorgt automatisch voor de juiste luchtvochtigheid en schakelt vervolgens vanzelf uit. Met een waterreservoir van maar liefst 11 liter hoef je je geen zorgen te maken over het bijvullen terwijl de bevochtiger aanstaat. En dankzij de handige melding weet je precies wanneer het water op is en je het reservoir weer moet bijvullen. Met de Stadler Form Karl Big SF-K-006 luchtbevochtiger geniet je altijd van een optimale luchtvochtigheid in grote ruimtes. Dankzij de gebruiksvriendelijke bediening via je smartphone en handige functies zoals het aflezen van de luchtvochtigheid en meldingen voor het vervangen van het filter en het bijvullen van het waterreservoir, is deze bevochtiger een absolute must-have voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Pluspunten
  • Geschikt voor ruimtes tot 150 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met de app kun je ook op afstand de luchtbevochtiger bedienen of wanneer je niet thuis bent. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Je kunt de actuele luchtvochtigheid niet aflezen op de luchtbevochtiger, aangezien deze geen scherm heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Stadler Form Karl Big SF-K-006

Om erachter te komen of de Stadler Form Karl Big SF-K-006 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Karl Big SF-K-006 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Karl Big SF-K-006 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals