Stadler Form Karl SF-K-004 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Stadler Form Karl SF-K-004. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Stadler Form Karl SF-K-004.

Specificaties Stadler Form Karl SF-K-004

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-K-004

Omschrijving van de Stadler Form Karl SF-K-004

Met de Stadler Form Karl SF-K-004 luchtbevochtiger heb jij volledige controle over de luchtvochtigheid in jouw huis, allemaal vanaf je smartphone! Met deze handige app kun je niet alleen de huidige luchtvochtigheid aflezen, maar ook de luchtbevochtiger bedienen en ontvang je zelfs een melding wanneer het filter vervangen moet worden. Met een capaciteit van 100 vierkante meter is deze luchtbevochtiger perfect voor grote ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer of zelfs de kinderkamer. De Stadler Form Karl SF-K-004 luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid altijd op het juiste niveau blijft en schakelt automatisch uit wanneer dit bereikt is. Het 4,7 liter waterreservoir kan zelfs bijgevuld worden terwijl het apparaat nog aanstaat. Geen zorgen meer over droge lucht, want deze luchtbevochtiger geeft een melding wanneer het water op is en je hem weer moet bijvullen. Met deze innovatieve luchtbevochtiger geniet je altijd van een gezonde en comfortabele luchtvochtigheid in jouw huis. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Stadler Form Karl SF-K-004 luchtbevochtiger en ervaar het gemak van het beheren van de luchtvochtigheid in jouw huis vanaf je smartphone!

Pluspunten
  • Met de app kun je de luchtbevochtiger op afstand bedienen of wanneer je niet thuis bent. Dankzij de ingebouwde hygrostaat zal de bevochtiger automatisch inschakelen wanneer de luchtvochtigheid daalt. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Je kunt de huidige luchtvochtigheid niet aflezen op de luchtbevochtiger, omdat deze geen display heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Stadler Form Karl SF-K-004

Om erachter te komen of de Stadler Form Karl SF-K-004 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Karl SF-K-004 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Karl SF-K-004 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals