Stadler Form Oskar Big Black Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Stadler Form Oskar Big Black. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Stadler Form Oskar Big Black.

Specificaties Stadler Form Oskar Big Black

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-041

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Big Black

Met de Stadler Form Oskar Big Black haal je een koudwaterverdamper in huis die perfect is voor het bevochtigen van ruimtes tot wel 100 vierkante meter. Dankzij de knop aan de bovenzijde kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen. Met maar liefst 5 verschillende standen tussen de 40 en 55 procent kun je altijd de ideale luchtvochtigheid creëren. De Stadler Form Oskar Big houdt continu het vochtpercentage in de lucht in de gaten. Zodra dit niveau te laag is, start de koudwaterverdamper automatisch met bevochtigen. Je kunt eenvoudig het ingestelde niveau aflezen aan de hand van de blauwe led-lampjes. Zodra deze beginnen te knipperen, weet je dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Zo hoef je er geen omkijken meer naar te hebben. Naast zijn functionele eigenschappen heeft de Stadler Form Oskar Big Black ook een uniek design. Dankzij zijn bijzondere vormgeving past deze luchtbevochtiger perfect in moderne interieurs. Let wel op dat voor een optimale werking de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden vervangen dienen te worden. Ook wordt het aangeraden om de luchtbevochtiger elke 2 weken te ontkalken. Met de Stadler Form Oskar Big Black haal je niet alleen een efficiënte luchtbevochtiger in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met het klepje aan de zijkant kun je het waterreservoir bijvullen zonder de luchtbevochtiger uit te schakelen. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met het reservoir voor geuroliën verspreidt het een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal werkt, is het nodig om de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Om het waterreservoir te vullen, heb je een gieter nodig, aangezien het waterreservoir vastzit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Stadler Form Oskar Big Black

Om erachter te komen of de Stadler Form Oskar Big Black ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Oskar Big Black is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Oskar Big Black koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals