Stadler Form Oskar Big White Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Stadler Form Oskar Big White. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Stadler Form Oskar Big White.

Specificaties Stadler Form Oskar Big White

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-040

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Big White

De Stadler Form Oskar Big White is een indrukwekkende koudwaterverdamper die perfect is voor het bevochtigen van grote ruimtes tot wel 100 vierkante meter. Met de handige knop aan de bovenzijde van het apparaat kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen. Je hebt de keuze uit maar liefst 5 verschillende standen, variërend van 40 tot 55 procent. Wat deze luchtbevochtiger zo bijzonder maakt, is dat hij continu het vochtpercentage in de lucht meet. Zodra het niveau te laag is, start hij automatisch met het bevochtigen van de ruimte. Om je op de hoogte te houden van de ingestelde luchtvochtigheid, zijn er blauwe led-lampjes aanwezig. Wanneer deze lampjes beginnen te knipperen, weet je dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Op deze manier hoef je je er geen zorgen meer over te maken. Daarnaast heeft de Stadler Form Oskar Big White een uniek en modern design, waardoor hij perfect past in hedendaagse interieurs. Belangrijk om te weten is dat voor een optimale werking van de luchtbevochtiger de filtercassettes om de 2 tot 3 maanden moeten worden vervangen. Ook wordt aanbevolen om het apparaat elke 2 weken te ontkalken, zodat je altijd kunt genieten van schone en gezonde lucht in huis.

Pluspunten
  • Met het klepje aan de zijkant kun je het waterreservoir bijvullen zonder de luchtbevochtiger uit te zetten. Geschikt voor ruimtes tot 100 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met het geurolie-reservoir verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het goed werkt, moet je de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden vervangen. Om het waterreservoir te vullen, heb je een gieter nodig, omdat het waterreservoir vastzit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Stadler Form Oskar Big White

Om erachter te komen of de Stadler Form Oskar Big White ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Oskar Big White is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Oskar Big White koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals