Stadler Form Oskar Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Stadler Form Oskar Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Stadler Form Oskar Wit.

Specificaties Stadler Form Oskar Wit

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-020

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Wit

De Stadler Form Oskar Wit is een innovatieve koudwaterverdamper die perfect geschikt is voor het bevochtigen van ruimtes tot 50 vierkante meter. Met de geïntegreerde hygrostaat is het eenvoudig om de gewenste luchtvochtigheid in te stellen. Je hebt de keuze uit 5 verschillende standen, variërend tussen 40 en 55 procent. Deze slimme luchtbevochtiger meet voortdurend het vochtgehalte in de lucht. Als dit niveau te laag is, start hij automatisch met bevochtigen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de luchtvochtigheid in je huis. De blauwe LED-lampjes geven duidelijk het ingestelde niveau weer. Zodra ze beginnen te knipperen, weet je dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. De Stadler Form Oskar Wit heeft niet alleen een uitstekende functionaliteit, maar ook een uniek design. Dankzij zijn bijzondere vormgeving past hij perfect in moderne interieurs. Het is belangrijk om te weten dat voor een optimale werking de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden moeten worden vervangen. Daarnaast wordt het aanbevolen om de luchtbevochtiger elke 2 weken te ontkalken. Hiermee zorg je ervoor dat de Stadler Form Oskar Wit altijd optimaal presteert en een gezonde luchtvochtigheid in jouw huis behoudt. Met deze luchtbevochtiger geniet je niet alleen van een aangename luchtvochtigheid, maar ook van een st.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid afneemt. Je kunt deze bevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft. Het reservoir is geschikt voor geuroliën, waarmee je een heerlijke geur in huis kunt verspreiden.

Minpunten
  • Om optimaal te functioneren, moet je de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden vervangen. De luchtbevochtiger heeft geen verwijderbare watertank, waardoor je hem niet gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Stadler Form Oskar Wit

Om erachter te komen of de Stadler Form Oskar Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Oskar Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Oskar Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals