Stadler Form Oskar Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Stadler Form Oskar Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Stadler Form Oskar Zwart.

Specificaties Stadler Form Oskar Zwart

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-021

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Zwart

De Stadler Form Oskar Zwart is een innovatieve koudwaterverdamper die perfect is voor het bevochtigen van ruimtes tot 50 vierkante meter. Met zijn geïntegreerde hygrostaat is het eenvoudig om de gewenste luchtvochtigheid in te stellen. Je hebt de keuze uit 5 verschillende standen, variërend tussen 40 en 55 procent. Deze luchtbevochtiger meet continu het vochtpercentage in de lucht en start automatisch met bevochtigen wanneer dit te laag is. Hierdoor heb je er geen omkijken meer naar. Je kunt het ingestelde niveau gemakkelijk aflezen aan de blauwe LED-lampjes. Zodra deze beginnen te knipperen, weet je dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Naast zijn functionele eigenschappen heeft de Stadler Form Oskar Zwart een uniek design. Dankzij zijn bijzondere vormgeving past hij perfect in moderne interieurs. Dit maakt de luchtbevochtiger niet alleen een praktische toevoeging aan de ruimte, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Let wel op: om ervoor te zorgen dat de luchtbevochtiger optimaal blijft presteren, dien je de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Daarnaast is het aan te raden om de luchtbevochtiger elke 2 weken te ontkalken. Op deze manier kun je blijven genieten van een gezonde en comfortabele luchtvochtigheid in huis.

Pluspunten
  • Vanwege de ingebouwde hygrostaat wordt de luchtbevochtiger automatisch ingeschakeld wanneer de luchtvochtigheid afneemt. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft. Het reservoir is geschikt voor geuroliën, waarmee je een aangename geur in huis kunt verspreiden.

Minpunten
  • Voor een optimale werking is het nodig om de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. De bevochtiger heeft geen verwijderbare watertank, waardoor je hem niet makkelijk onder de kraan kan bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Stadler Form Oskar Zwart

Om erachter te komen of de Stadler Form Oskar Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Oskar Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Stadler Form Oskar Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals