1. blackfriday
  2. Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart

Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart.

Specificaties Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart

Merk

Steamery

Fabrikantcode

760003

Omschrijving van de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart

De Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart is de perfecte kledingstomer voor al je kleine klusjes. Met zijn compacte formaat en handige draagtas kun je deze stomer gemakkelijk meenemen op vakantie of zakenreis. Binnen slechts 25 seconden is hij opgewarmd en klaar voor gebruik, zodat je snel aan de slag kunt. Met een continue stoomproductie van 15 gram per minuut kun je lichte kreuken verwijderen uit bijvoorbeeld shirts en overhemden. Maar dat is niet alles - dankzij de meegeleverde borstel kun je ook dikkere stoffen, zoals een winterjas, moeiteloos kreukvrij maken. Wat deze kledingstomer extra bijzonder maakt, is dat hij stoom produceert met een temperatuur van rond de 100 graden Celsius. Dit betekent dat de meeste bacteriën deze temperatuur niet overleven, waardoor je tijdens het stomen je kleding ook meteen desinfecteert. Zo kun je niet alleen genieten van kreukvrije kleding, maar ook van een hygiënisch resultaat. Of je nu thuis bent, op reis of onderweg, met de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart heb je altijd een betrouwbare en effectieve kledingstomer bij de hand.

Pluspunten
  • De zoolplaat heeft een vrij grote diameter van 12 centimeter, wat zorgt voor efficiënt stomen. Je kunt de handstomer gemakkelijk meenemen in het bijgeleverde opbergtasje.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een vrij lage stoomafgifte, waardoor ze niet als vervanging dienen voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart

Om erachter te komen of de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals