1. blackfriday
  2. Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint

Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint.

Specificaties Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint

Merk

Steamery

Fabrikantcode

760007

Omschrijving van de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint

De Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Zwart zijn de perfecte combinatie. Met de kledingstomer verwijder je moeiteloos kreukels en met de ontpiller verwijder je pluisjes van je kleding. Het compacte formaat en de handige draagtas maken het gemakkelijk om de kledingstomer mee te nemen op vakantie of zakenreis. Binnen slechts 25 seconden is de stomer opgewarmd en klaar voor gebruik. Met een continue stoomproductie van 15 gram per minuut kun je lichte kreukels verwijderen, zoals die in shirts en overhemden. Dankzij de meegeleverde borstel kun je zelfs dikkere stoffen zoals winterjassen moeiteloos kreukvrij maken. Bovendien desinfecteert de stoom je kleding, omdat de temperatuur rond de 100 graden Celsius ligt en de meeste bacteriën deze hitte niet overleven.

Pluspunten
  • Dankzij de perfecte combinatie fris je jouw textiel op elke mogelijke manier op

    .

    Op deze manier desinfecteer je jouw textiel en verwijder je vouwen en pluisjes. De zoolplaat heeft een vrij grote diameter van 12 centimeter, waardoor je efficiënt kunt stomen. De kledingstomer warmt binnen 30 seconden op en kan vervolgens gedurende 8 minuten worden gebruikt.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een vrij lage stoomuitstoot, waardoor ze niet functioneren als vervanging van je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint

Om erachter te komen of de Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Steamery Cirrus No.2 Steamer Mat Zwart + Steamery Pilo Lint koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals