Steamery Cirrus Steamer Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Steamery Cirrus Steamer Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Steamery Cirrus Steamer Roze.

Specificaties Steamery Cirrus Steamer Roze

Merk

Steamery

Fabrikantcode

760002

Omschrijving van de Steamery Cirrus Steamer Roze

De Steamery Cirrus Steamer Roze is de perfecte kledingstomer voor al je kleine klusjes. Dankzij zijn compacte formaat en meegeleverde hittebestendige draagtas, kun je hem eenvoudig meenemen op vakantie of zakenreis. Binnen slechts 25 seconden is de stomer opgewarmd en kun je direct aan de slag. Met een continue stoomproductie van 13 gram per minuut kun je lichte kreukels moeiteloos verwijderen, zoals die in shirts en overhemden. Daarnaast wordt er een borstel meegeleverd, zodat je ook dikke stoffen zoals winterjassen moeiteloos kreukvrij kunt maken. Niet alleen zorgt de Steamery Cirrus Steamer Roze voor kreukvrije kleding, maar het stomen heeft ook een desinfecterend effect. Kledingstomers produceren stoom met een temperatuur rond de 100 graden Celsius, waarbij de meeste bacteriën niet overleven. Dus terwijl je je kleding stoomt, desinfecteer je deze meteen. Dit is vooral handig voor delicate stoffen die niet gewassen kunnen worden of voor kledingstukken die je snel op wilt frissen. Met deze kledingstomer ben je altijd verzekerd van een verzorgde en hygiënische uitstraling, waar je ook bent. Haal de Steamery Cirrus Steamer Roze in huis en geniet van het gemak en de resultaten die deze kleine krachtpatser biedt.

Pluspunten
  • De zoolplaat heeft een vrij grote diameter van 12 centimeter, waardoor je efficiënt kunt stomen. Je kunt de handstomer gemakkelijk meenemen in het bijgeleverde opbergtasje.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een vrij lage stoomafgifte, wat betekent dat ze niet bedoeld zijn om je strijkijzer te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Steamery Cirrus Steamer Roze

Om erachter te komen of de Steamery Cirrus Steamer Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Steamery Cirrus Steamer Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Steamery Cirrus Steamer Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals