Steamery Cirrus Steamer - Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Steamery Cirrus Steamer - Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Steamery Cirrus Steamer - Zwart.

Specificaties Steamery Cirrus Steamer - Zwart

Merk

Steamery

Fabrikantcode

760001

Omschrijving van de Steamery Cirrus Steamer - Zwart

De Steamery Cirrus Steamer Zwart is de perfecte oplossing voor al je kleine stoomklusjes. Met zijn compacte formaat en handige hittebestendige draagtasje is hij gemakkelijk mee te nemen op vakantie of zakenreis. Binnen slechts 25 seconden is de stomer opgewarmd en kun je direct aan de slag. Met een continue stoomproductie van 13 gram per minuut is hij ideaal voor het verwijderen van lichte kreukels uit bijvoorbeeld shirts en overhemden. En dankzij de meegeleverde borstel kun je zelfs dikkere stoffen zoals winterjassen moeiteloos kreukvrij maken. Maar dat is niet alles. Naast het gladstomen van je kleding, zorgt de Steamery Cirrus Steamer Zwart er ook voor dat je kleding gelijk gedesinfecteerd wordt. De stoom die deze stomer produceert heeft namelijk een temperatuur rond de 100 graden Celsius, waardoor de meeste bacteriën geen kans hebben om te overleven. Dit betekent dat je niet alleen kreukels verwijdert, maar ook nog eens zorgt voor een frisse en schone kleding. Met deze handige kledingstomer hoef je niet langer te worstelen met een strijkplank en een zware strijkijzer. Met een eenvoudige beweging van de Steamery Cirrus Steamer Zwart worden je kledingstukken in een mum van tijd weer perfect glad en hygiënisch.

Pluspunten
  • De zoolplaat heeft een vrij grote diameter van 12 centimeter, waardoor je efficiënt kunt stomen. Je kunt de handstomer gemakkelijk meenemen in het bijgeleverde opbergtasje.

Minpunten
  • Kledingstomers geven relatief weinig stoom af, waardoor ze niet kunnen dienen als vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Steamery Cirrus Steamer - Zwart

Om erachter te komen of de Steamery Cirrus Steamer - Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Steamery Cirrus Steamer - Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Steamery Cirrus Steamer - Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals