SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart.

Specificaties SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

DP80SB

Omschrijving van de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Met de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart is het verwijderen van kreukels en het opfrissen van verschillende soorten kleding een fluitje van een cent. Deze handige kledingstomer zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel je kleding kunt stomen, zonder dat je daarvoor naar de stomerij hoeft te gaan. Binnen slechts 45 seconden is de stomer klaar voor gebruik en kun je aan de slag. De SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart biedt verschillende standen, die je eenvoudig kunt instellen met de draaiknop. Zo is er een specifieke stand voor zijde, wol en linnen, waardoor je altijd het beste resultaat behaalt. Hang je jassen, colberts en overhemden aan de bijgeleverde hanger en stoom ze moeiteloos glad. Met een volle watertank kun je maar liefst 60 kledingstukken verfrissen. Bovendien zorgt de stomer voor stoom met een temperatuur rond de 100 graden Celsius. Dit is voldoende om de meeste bacteriën te doden, waardoor je kleding tijdens het stomen direct wordt gedesinfecteerd. Met de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Je hoeft niet langer naar de stomerij te gaan, maar kunt gewoon thuis je kleding stomen. Daarnaast zorgt de hoge stoomtemperatuur ervoor dat je kleding niet alleen kreukvrij wordt, maar ook hygiënisch schoon. Met deze handige kledingstomer ben je altijd verzekerd van een frisse en.

Pluspunten
  • Je selecteert uit specifieke standen voor zijde, wol, katoen en linnen. Het waterreservoir van 1,6 liter is verwijderbaar en bij te vullen. Het heeft een kalkverzamelaar, zodat je gewoon kraanwater kunt gebruiken om mee te stomen.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, en zijn daarom geen vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Om erachter te komen of de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals