SteamOne DTC75 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SteamOne DTC75. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SteamOne DTC75.

Specificaties SteamOne DTC75

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

DTC75

Omschrijving van de SteamOne DTC75

De SteamOne DTC75 is de perfecte kledingstomer voor degenen die snel en efficiënt willen stomen. Met een opwarmtijd van slechts 30 seconden kun je binnen no time je kleding opfrissen of die vervelende kreukels verwijderen. Deze stomer is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten en heeft slechts één stand. Met een continue stoomproductie van 25 gram per minuut kun je moeiteloos je kledingstukken stomen. De SteamOne DTC75 heeft een handig waterreservoir met een inhoud van 0,075 liter, wat genoeg is om 2 tot 3 kledingstukken te stomen. Maar deze stomer doet meer dan alleen je kleding gladstrijken. Door stoom te produceren met een temperatuur rond de 100 graden Celsius, worden de meeste bacteriën gedood. Dit betekent dat je niet alleen je kleding verfrist, maar het ook meteen desinfecteert tijdens het stomen. Met de SteamOne DTC75 ben je dus niet alleen verzekerd van kreukvrije kleding, maar ook van een hygiënische reiniging. Met zijn snelle opwarmtijd, gebruiksvriendelijke ontwerp en desinfectiemogelijkheden is de SteamOne DTC75 de ideale kledingstomer voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie. Of je nu een outfit wilt oppoetsen voor een belangrijke vergadering of je favoriete blouse wilt opfrissen voordat je uitgaat, deze stomer zal aan al je verwachtingen voldoen. Investeer in de SteamOne DTC.

Pluspunten
  • De kledingstomer is lichtgewicht en heeft een compact formaat, daardoor neem je hem gemakkelijk mee op reis. De kledingstomer is al binnen 30 seconden klaar voor gebruik.

Minpunten
  • De zoolplaat is vrij klein, daarom is de handstomer geen vervanging voor je strijkijzer. Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, dus ze kunnen niet dienen als vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SteamOne DTC75

Om erachter te komen of de SteamOne DTC75 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne DTC75 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne DTC75 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals