1. blackfriday
  2. SteamOne FD80B - RP10B

SteamOne FD80B - RP10B Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SteamOne FD80B - RP10B. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SteamOne FD80B - RP10B.

Specificaties SteamOne FD80B - RP10B

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

BUNDLE EUFD80B

Omschrijving van de SteamOne FD80B - RP10B

Met de SteamOne FD80B - RP10B bundel krijg je niet alleen een handstomer, maar ook een handige pluizenverwijderaar. Hiermee zorg je ervoor dat al jouw kledingstukken er altijd pluis- en kreukvrij uitzien. En het beste van alles is dat je deze twee producten gemakkelijk kunt meenemen op reis dankzij hun compacte formaat. De kledingstomer is binnen slechts 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Voordat je begint met stomen, vul je eenvoudig het waterreservoir met een inhoud van 0,15 liter. Met deze handstomer kun je moeiteloos je lange jurk kreukvrij maken, zonder dat je hier veel tijd aan hoeft te besteden. Bovendien beschikt de kledingstomer over 2 verschillende standen, zodat je de temperatuur gemakkelijk kunt aanpassen aan het type textiel. Voor dikkere stoffen gebruik je de hoogste stand, terwijl je dunne stoffen moeiteloos kreukvrij maakt met de lagere stand. Met de SteamOne FD80B - RP10B bundel ben je altijd verzekerd van perfect gestoomde kleding, waar je ook bent. Laat pluisjes en kreukels geen kans meer krijgen en geniet van een professioneel resultaat in een handomdraai.

Pluspunten
  • Je krijgt ook een pluizentrimmer, waarmee je de pluisjes van je kleding haalt. De kledingstomer is opvouwbaar, dus je kunt hem makkelijk meenemen op reis. De handstomer is al binnen 15 seconden gebruiksklaar.

Minpunten
  • Een kledingstomer geeft relatief weinig stoom af, daarom kan het niet dienen als vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SteamOne FD80B - RP10B

Om erachter te komen of de SteamOne FD80B - RP10B ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne FD80B - RP10B is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne FD80B - RP10B koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals