SteamOne Foldable Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SteamOne Foldable Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SteamOne Foldable Zwart.

Specificaties SteamOne Foldable Zwart

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

FD80B

Omschrijving van de SteamOne Foldable Zwart

Neem de SteamOne Foldable Zwart gemakkelijk mee op reis dankzij het inklapbare handvat. Zo blijft jouw kleding ook op vakantie fris en vrij van kreukels. Naast de handstomer ontvang je een handige kledinghanger met zuignap. Hiermee kun je jouw kleding ophangen tijdens het stomen. De handstomer warmt in slechts 15 seconden op, waardoor je snel alle kreukels uit je overhemd kunt verwijderen voordat je de deur uitgaat. Met een vol waterreservoir kun je maar liefst 15 minuten onafgebroken stomen. Hierdoor kun je meerdere kledingstukken achter elkaar stomen. De kledingstomer heeft een continue stoomproductie van 32 gram per minuut, waardoor je zelfs dikkere stoffen zoals een colbert moeiteloos kunt stomen. Daarnaast beschikt de SteamOne Foldable Zwart over een handige accessoirehouder, waar je bijvoorbeeld een borstel of een speciale stoomkap op kunt plaatsen. Hiermee kun je nog gerichter te werk gaan en kun je zelfs delicate kledingstukken veilig stomen. De handstomer is voorzien van een automatische uitschakelfunctie wanneer het waterreservoir leeg is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het risico van oververhitting. Bovendien heeft de SteamOne Foldable Zwart een compact formaat, waardoor hij weinig ruimte inneemt in je koffer of tas. Zo kun je altijd en overal genieten van kreukvrije kleding, of.

Pluspunten
  • Deze kledingstomer kan gemakkelijk worden ingeklapt, zodat je hem eenvoudig kunt meenemen op reis. De handstomer is al binnen 15 seconden klaar voor gebruik. Dankzij de meegeleverde borstel en een stoomproductie van 32 gram per minuut kan de stoom ook moeiteloos door dikkere stoffen gaan, zoals bijvoorbeeld een colbert.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, dus ze kunnen je strijkijzer niet vervangen. De kledingstomer heeft geen antikalksysteem, dus je moet hem handmatig ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SteamOne Foldable Zwart

Om erachter te komen of de SteamOne Foldable Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne Foldable Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne Foldable Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals