1. blackfriday
  2. SteamOne S-Nomad Plus

SteamOne S-Nomad Plus Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SteamOne S-Nomad Plus. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SteamOne S-Nomad Plus.

Specificaties SteamOne S-Nomad Plus

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

SN250MG-A

Omschrijving van de SteamOne S-Nomad Plus

De SteamOne S-Nomad Plus hand kledingstomer is een onmisbaar item in jouw kledingkast. Met gemak pak je deze handige stoomreiniger erbij wanneer je even snel wat kreukels uit je kleding wilt verwijderen. Hang simpelweg je kledingstuk aan een hanger, zet de kledingstomer aan en binnen slechts 40 seconden is hij klaar voor gebruik. Zo ga jij altijd kreukvrij de deur uit! Deze kledingstomer biedt verschillende stoomstanden, waardoor je kunt genieten van een continue stoomproductie van 30 gram per minuut. Dankzij het waterreservoir met een inhoud van 0,14 liter kun je ongeveer 4 tot 5 kledingstukken achter elkaar reinigen, zonder dat je tussendoor water hoeft bij te vullen. Een handige tijdbesparing! Bovendien doodt de stoom met een temperatuur rond de 100 graden Celsius de meeste bacteriën, waardoor je jouw kleding tijdens het stomen ook gelijk desinfecteert. Zo ben je niet alleen verzekerd van een kreukvrij resultaat, maar ook van frisse en hygiënisch schone kledingstukken. Met de SteamOne S-Nomad Plus hand kledingstomer heb jij altijd de mogelijkheid om jouw kleding snel en efficiënt te verzorgen. De compacte en draagbare vormgeving maakt het gemakkelijk om hem overal mee naartoe te nemen. Of je nu op reis bent, een belangrijke vergadering hebt of gewoonweg geen zin hebt om te stri.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde borstel en een stoomproductie van 30 gram per minuut doorloopt de stoom ook zonder moeite dikkere stoffen, zoals een colbert. De handstomer is al binnen 40 seconden opgewarmd en gereed voor gebruik. Je kunt de handstomer eenvoudig meenemen in het bijgeleverde opbergtasje.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een vrij lage stoomafgifte, waardoor ze niet als vervanging voor een strijkijzer dienen. De kledingstomer heeft geen antikalksysteem, wat betekent dat je het handmatig moet ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SteamOne S-Nomad Plus

Om erachter te komen of de SteamOne S-Nomad Plus ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne S-Nomad Plus is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne S-Nomad Plus koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals