1. blackfriday
  2. SteamOne SY70SB Stilys

SteamOne SY70SB Stilys Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SteamOne SY70SB Stilys. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SteamOne SY70SB Stilys.

Specificaties SteamOne SY70SB Stilys

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

SY70SB

Omschrijving van de SteamOne SY70SB Stilys

De SteamOne SY70SB Stilys is een must-have voor iedereen die graag snel en gemakkelijk kleding wil opfrissen. Dankzij de snelle opwarmtijd van slechts 1 minuut, kun je `s ochtends vlug dat ene mooie jurkje opfrissen voordat je naar je werk gaat. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld omdat je niet langer naar de stomerij hoeft te gaan. Deze kledingstomer is uitgerust met een handige pauzefunctie. Wanneer je de stomer op de standaard zet, stopt de stoomafgifte tijdelijk. Dit betekent dat je meerdere kledingstukken achter elkaar kunt stomen zonder dat er kostbare stoom verloren gaat. Zodra je klaar bent met het opfrissen van bijvoorbeeld een colbertje en deze in de kast hangt, stopt de stoomafgifte automatisch totdat je weer een nieuw kledingstuk op het hangertje plaatst. Met een volle watertank kun je ongeveer 50 kledingstukken verfrissen. Daarnaast biedt deze kledingstomer nog een extra voordeel. De stoom die geproduceerd wordt heeft een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius, waardoor de meeste bacteriën niet kunnen overleven. Dit betekent dat je tijdens het stomen niet alleen je kleding verfrist, maar ook gelijk desinfecteert. Zo kun je met een gerust hart genieten van frisse en hygiënische kleding. De SteamOne SY70SB Stilys is de perfecte.

Pluspunten
  • Met behulp van de pauzefunctie onderbreekt de kledingstomer tijdelijk wanneer je het op de houder plaatst, om te voorkomen dat er stoom verloren gaat. Je kunt het waterreservoir van 1,2 liter gemakkelijk verwijderen en bijvullen. Het heeft een kalkverzamelaar, zodat je gewoon kraanwater kunt gebruiken om te stomen.

Minpunten
  • Met deze kledingstomer kun je lichte kreukels uit de kleding halen, maar voor echte kreukels heb je een strijkijzer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SteamOne SY70SB Stilys

Om erachter te komen of de SteamOne SY70SB Stilys ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne SY70SB Stilys is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne SY70SB Stilys koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals