SteamOne Thomas Black Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SteamOne Thomas Black. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SteamOne Thomas Black.

Specificaties SteamOne Thomas Black

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

TH40B

Omschrijving van de SteamOne Thomas Black

Met de SteamOne Thomas Black fris je niet alleen je kleding op, maar verwijder je ook moeiteloos kreuken. Hierdoor zie je er altijd piekfijn uit wanneer je de deur uitgaat. Deze handige kledingstomer is voorzien van een ingebouwde haak met een stevige kledinghanger, waardoor je jouw kledingstuk eenvoudig kunt ophangen en gemakkelijk kunt stomen. Dankzij de snelle opwarmtijd van slechts 60 seconden kun je zelfs vlak voor vertrek nog snel je overhemd stomen. Met een ruim waterreservoir van 1,8 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je halverwege moet bijvullen. En wanneer het reservoir toch leeg is, vul je het eenvoudig bij onder de kraan. De kalkverzamelaar zorgt ervoor dat kalk zich niet ophoopt en dat de kledingstomer altijd optimaal blijft werken. Met een continue stoomproductie van 40 gram per minuut zijn kreukels geen enkel probleem meer. En dankzij de handige wieltjes onderaan de stomer berg je hem na gebruik ook nog eens moeiteloos op. Met de SteamOne Thomas Black hoef je nooit meer te worstelen met kreuken in je kleding. Stoom je kleding snel en eenvoudig glad en loop altijd zelfverzekerd de deur uit. Bovendien is deze kledingstomer niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol dankzij het zwarte design. Een must-have voor iedereen die er altijd tip-top uit wil zien!

Pluspunten
  • Hang je favoriete overhemd op de ingebouwde kledinghanger, zodat je het gemakkelijk kunt stomen. Het afneembare waterreservoir heeft een capaciteit van 1,8 liter en kan eenvoudig worden bijgevuld. De stoomstrijkijzer beschikt over een kalkverzamelaar, waardoor je gewoon kraanwater kunt gebruiken om mee te stomen.

Minpunten
  • Voor het verwijderen van lichte kreukels uit je kleding, is deze kledingstomer gemakkelijk in gebruik

    .

    Echter, voor hardnekkige kreukels in stugge stoffen heb je een strijkijzer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SteamOne Thomas Black

Om erachter te komen of de SteamOne Thomas Black ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne Thomas Black is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne Thomas Black koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals