SteamOne XL400 Black Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de SteamOne XL400 Black. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de SteamOne XL400 Black.

Specificaties SteamOne XL400 Black

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

XL400B

Omschrijving van de SteamOne XL400 Black

Met de SteamOne XL400 Black kunt u krachtiger en sneller stomen. Deze kledingstomer warmt binnen 30 seconden op en heeft een XL waterreservoir van 0,4 liter. Met een stoomafgifte van 30 gram per minuut kunt u langdurig stomen zonder onderbrekingen. Het grote waterreservoir zorgt ervoor dat u tot wel 27 minuten lang kunt stomen zonder bij te vullen, ideaal voor het ontsmetten of opfrissen van meerdere kledingstukken of zelfs uw bank. De SteamOne XL400 Black is voorzien van 2 standen en een handige pauzestand. Hiermee kunt u de stoomkracht aanpassen aan uw behoeften en kunt u eenvoudig even pauzeren als dat nodig is. Bovendien schakelt de kledingstomer automatisch uit wanneer deze niet in gebruik is, wat niet alleen energiebesparend is, maar ook zorgt voor extra veiligheid. Daarnaast ontvangt u bij deze kledingstomer meerdere handige accessoires, zoals een pluizenborstel en een kledinghanger. Hiermee kunt u uw kleding nog beter verzorgen en creëert u snel en moeiteloos een frisse en kreukvrije look.

Pluspunten
  • De speciale bijgeleverde borstel zorgt ervoor dat de kledingstomer ook geschikt is voor moeilijke stoffen. Met een waterreservoir van maar liefst 0,4 liter kun je ongeveer 27 minuten lang ononderbroken stomen. Dankzij het krachtige vermogen is de kledingstomer binnen 30 seconden klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een vrij lage stoomafgifte, waardoor ze niet als vervanging voor je strijkijzer kunnen dienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de SteamOne XL400 Black

Om erachter te komen of de SteamOne XL400 Black ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne XL400 Black is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De SteamOne XL400 Black koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals