Suunto 5 Peak Grijs/Crème Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Suunto 5 Peak Grijs/Crème. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Suunto 5 Peak Grijs/Crème.

Specificaties Suunto 5 Peak Grijs/Crème

Merk

Suunto

Fabrikantcode

SS050727000

Omschrijving van de Suunto 5 Peak Grijs/Crème

Haal het maximale uit je outdoor training met de Suunto 5 Peak Grijs/Crème. Dit geavanceerde horloge stelt je in staat om gericht te trainen en biedt een nauwkeurige meting van je conditie met behulp van de VO2 max-meting. Daarnaast houdt het horloge continu je hartslag in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van je inspanningsniveau. Met een keuze uit maar liefst 80 sportprofielen kun je je training volledig naar wens monitoren. De Suunto 5 Peak zorgt er ook voor dat je nooit meer verdwaalt tijdens je avonturen. Het horloge geeft precies aan wanneer je moet afslaan en stelt je zelfs in staat om je eigen routes in te laden. Of je nu aan het hardlopen of fietsen bent, je kunt zelfs via het horloge nummers overslaan in je afspeellijst. Daarnaast meet dit veelzijdige horloge ook je slaap, stressniveaus, verbrande calorieën en het aantal stappen dat je zet. Met een volledig opgeladen batterij gaat de Suunto 5 Peak gemiddeld 7 dagen mee bij normaal gebruik. Wil je nog meer functionaliteiten? Dan kun je met Suunto Plus extra functies toevoegen, zoals het uitdagen van een virtuele tegenstander of het gebruik van een ronde timer. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, dus als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, dien je de adapter van je telefoonoplader te gebruiken of een aparte adapter bij te bestellen. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken tussen.

Pluspunten
  • Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je specifiek traint om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Zoek leuke of uitdagende routes op internet en zet ze op je horloge voor navigatie. Zoek leuke of uitdagende routes op internet en importeer ze naar je horloge voor navigatie. Krijg inzicht in je conditie met de VO2 max meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet. Ontvang inzicht in je conditie met de VO2 max meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Dit sportieve horloge heeft geen geïntegreerde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen om tijdens je training naar muziek te luisteren. Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Suunto 5 Peak Grijs/Crème

Om erachter te komen of de Suunto 5 Peak Grijs/Crème ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 5 Peak Grijs/Crème is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 5 Peak Grijs/Crème koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals