Suunto 5 Peak Grijs/Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Suunto 5 Peak Grijs/Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Suunto 5 Peak Grijs/Zwart.

Specificaties Suunto 5 Peak Grijs/Zwart

Merk

Suunto

Fabrikantcode

SS050726000

Omschrijving van de Suunto 5 Peak Grijs/Zwart

Maximaliseer je outdoor training met de Suunto 5 Peak Grijs/Zwart. Dit horloge stelt je in staat om doelgericht te trainen. Je krijgt inzicht in je conditie met behulp van de VO2 max meting en je kunt je hartslag nauwlettend in de gaten houden. Kies uit maar liefst 80 sportprofielen om je training te monitoren. Met dit Suunto horloge verdwaal je nooit meer, omdat het precies aangeeft wanneer je moet afslaan. Bovendien kun je je eigen routes uploaden. Tijdens het hardlopen of fietsen kun je nummers overslaan vanuit je afspeellijst via het horloge. De Suunto 5 Peak meet ook je slaap, stressniveau, verbrande calorieën en het aantal stappen dat je zet. Dit horloge gaat volledig opgeladen gemiddeld 7 dagen mee bij normaal gebruik. Met Suunto Plus kun je extra functies toevoegen, zoals een virtuele tegenstander of een ronde timer. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter mee. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Met de Suunto 5 Peak Grijs/Zwart haal je het maximale uit je training en ben je altijd op de hoogte van je prestaties en gezondheid.

Pluspunten
  • Toon hartslagzones tijdens het trainen, zodat je doelgericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Zoek leuke of uitdagende routes op internet en zet ze op je horloge voor navigatie. Krijg inzicht in je conditie met de VO2max-meting, die de maximale zuurstofopname van je bloed meet.

Minpunten
  • Dit sporthorloge beschikt niet over een ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training. Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Suunto 5 Peak Grijs/Zwart

Om erachter te komen of de Suunto 5 Peak Grijs/Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 5 Peak Grijs/Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 5 Peak Grijs/Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals