Suunto 9 Baro Titanium Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Suunto 9 Baro Titanium Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Suunto 9 Baro Titanium Zwart.

Specificaties Suunto 9 Baro Titanium Zwart

Merk

Suunto

Fabrikantcode

SS050145000

Omschrijving van de Suunto 9 Baro Titanium Zwart

Bereik je trainingsdoelen met het Suunto 9 Baro Titanium Zwart multi-sporthorloge. Dit geavanceerde horloge is perfect voor hardlopers, met nauwkeurige gps- en Glonass-tracking van je locatie, snelheid en route. Dankzij de ingebouwde navigatie kun je altijd de juiste weg vinden, waar je ook naartoe gaat. Bovendien houdt de barometer de luchtdruk in de gaten en geeft het horloge een melding als er slecht weer op komst is, zodat je snel een veilige plek kunt vinden om te schuilen. Met maar liefst 80 verschillende sportprofielen kun je altijd de juiste statistieken bekijken voor je trainingssessie. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, zwemmen of iets anders, dit horloge heeft alles wat je nodig hebt. En maak je geen zorgen over water, want dit slimme horloge is waterdicht. Je kunt er zelfs mee zwemmen en je zwemsnelheid en -afstand bijhouden. Let op: bij dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, raden we je aan om een adapter apart te bestellen. Zo kun je altijd zorgeloos genieten van al je sportieve avonturen met het Suunto 9 Baro Titanium Zwart horloge.

Pluspunten
  • De barometer meet de luchtdruk en waarschuwt je als er slecht weer op komst is. Dankzij de ingebouwde GPS- en GLONASS-systemen bepaalt het horloge nauwkeurig je locatie, snelheid en route. Het horloge geeft advies over je herstel op basis van de intensiteit van je training.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te bellen via de smartwatch. De diameter van de horlogekast is relatief groot, namelijk 51.5 mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Suunto 9 Baro Titanium Zwart

Om erachter te komen of de Suunto 9 Baro Titanium Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 9 Baro Titanium Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 9 Baro Titanium Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals