Suunto 9 Baro Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Suunto 9 Baro Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Suunto 9 Baro Zwart.

Specificaties Suunto 9 Baro Zwart

Merk

Suunto

Fabrikantcode

SS050019000

Omschrijving van de Suunto 9 Baro Zwart

Stel jezelf een uitdagend trainingsdoel en ga ervoor met het Suunto 9 Baro Zwart multi-sporthorloge. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, zwemmen of wandelen, dit horloge is jouw ideale trainingspartner. Met behulp van gps en Glonass wordt je locatie, snelheid en route nauwkeurig bijgehouden, zodat je altijd precies weet waar je bent en waar je naartoe moet. Daarnaast beschikt dit horloge over ingebouwde navigatie, waardoor verdwalen tot het verleden behoort. Maar dat is nog niet alles! De Suunto 9 Baro Zwart heeft ook een ingebouwde barometer, die de luchtdruk meet en je waarschuwt bij naderend slecht weer. Dus zelfs als je midden in een intense trainingssessie zit, kun je snel een veilige plek vinden om te schuilen. Met maar liefst 80 sportprofielen kun je altijd de juiste statistieken bekijken voor jouw specifieke training. Zo kun je jouw voortgang in de gaten houden en jezelf blijven uitdagen. Maak je geen zorgen over regen of water tijdens je training, want dit slimme horloge is volledig waterdicht. Je kunt er zelfs mee in het water springen om je zwemsnelheid en -afstand bij te houden. Let wel op, er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel dan apart een adapter mee. Met het Suunto 9 Baro Zwart multi-sporthorloge ben je klaar om je grenzen te verleggen en het.

Pluspunten
  • De barometer registreert de luchtdruk en waarschuwt je als er slecht weer op komst is. Met behulp van de ingebouwde GPS en GLONASS systemen bepaalt het uurwerk nauwkeurig je locatie, snelheid en route. Op basis van de trainingsintensiteit geeft het uurwerk advies over je herstel.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om te bellen via de smartwatch. De horlogekast is vrij groot met een diameter van 51.5 mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Suunto 9 Baro Zwart

Om erachter te komen of de Suunto 9 Baro Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 9 Baro Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 9 Baro Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals