1. blackfriday
  2. Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand

Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand.

Specificaties Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand

Merk

Suunto

Fabrikantcode

SS050808000

Omschrijving van de Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand

Met de Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand ben je klaar voor elke sportieve uitdaging. Met meer dan 95 sportprofielen kun je jouw favoriete activiteit kiezen en de smartwatch zal al je activiteiten nauwkeurig bijhouden, zelfs tot 100 meter diep tijdens het duiken dankzij de waterdichtheid van de 9 Peak Pro. Dit horloge is militair getest en heeft bewezen schokbestendig en bestand te zijn tegen extreme temperaturen. De titanium horlogekast en het sterke saffierglas bieden bescherming tegen krassen, zodat je erop kunt vertrouwen dat dit horloge lang meegaat. Met een batterijduur van 21 dagen bij normaal gebruik en tot wel 40 uur met de gps volledig ingeschakeld, kun je zonder zorgen van je avonturen genieten. En als de batterij toch leeg raakt, hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt hem in slechts één uur volledig opladen. Om het maximale uit je horloge te halen, raden we je aan om de Suunto app op je telefoon te installeren. Met deze app kun je je sportprestaties volgen, je routes plannen en je horloge personaliseren met verschillende wijzerplaten en instellingen. Kortom, de Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand is de ideale metgezel voor elke sportieve persoon die op zoek is naar betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit.

Pluspunten
  • Dankzij de ATM-certificering kun je het horloge tijdens het snorkelen dragen. Dankzij het sterke saffierglas is je horloge krasbestendig. De batterij gaat tot wel 5 dagen mee in trainingsmodus met GPS.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om persoonlijk te reageren op inkomende berichten via de smartwatch. Je kunt de muziek op je smartphone niet bedienen met je horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand

Om erachter te komen of de Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals