Tefal Access Steam Easy DT7151 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Access Steam Easy DT7151. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Access Steam Easy DT7151.

Specificaties Tefal Access Steam Easy DT7151

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT7151

Omschrijving van de Tefal Access Steam Easy DT7151

Met de Tefal Access Steam Easy DT7151 kledingstomer is het niet alleen mogelijk om dunne zomerjurken te stomen, maar ook dikke colberts dankzij de handige textielborstel die wordt meegeleverd. Deze borstel zorgt ervoor dat de stoom moeiteloos door dikke stoffen heen gaat, waardoor ook deze stoffen weer volledig kreukvrij worden. Met een snoer van maar liefst 2,6 meter, biedt deze kledingstomer voldoende bewegingsvrijheid tijdens het stomen. Bovendien is hij binnen slechts 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Het stomen van kleding wordt nog gemakkelijker wanneer je gebruik maakt van de deurhaak. Hiermee hang je eenvoudig een kledingstuk aan de haak, waarna je deze moeiteloos kunt stomen. Maar niet alleen kleding kan worden opgefrist met deze handige stomer, ook stoffen knuffels van je kinderen kunnen weer als nieuw worden gemaakt. Bevestig simpelweg de microvezelhoes op de stomer en houd deze tegen het textiel aan. Zo zorg je ervoor dat ook de meest delicate stoffen weer fris en schoon worden. Met de Tefal Access Steam Easy DT7151 kledingstomer wordt het stomen van kleding en andere stoffen een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Blijf stoom produceren 25 g/m Lengte van de kabel 2,6 meter Met microvezelhoes en textielborstel.

Minpunten
  • Vul de kledingstomer voordat je gaat stomen, omdat deze niet hervulbaar is tijdens gebruik.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Access Steam Easy DT7151

Om erachter te komen of de Tefal Access Steam Easy DT7151 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Access Steam Easy DT7151 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Access Steam Easy DT7151 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals