Tefal Access Steam Pocket DT3030 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Access Steam Pocket DT3030. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Access Steam Pocket DT3030.

Specificaties Tefal Access Steam Pocket DT3030

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT3030

Omschrijving van de Tefal Access Steam Pocket DT3030

Met de Tefal Access Steam Pocket DT3030 kun je binnen slechts 15 seconden aan de slag met al je snelle stoomklusjes. Of het nu gaat om het opfrissen van een bloesje of het verwijderen van lichte kreukels, deze kledingstomer maakt het allemaal een fluitje van een cent. Hang de handige bevestigingshaak met behulp van de meegeleverde zuignap aan de muur en je kunt meteen beginnen. Dit maakt het stomen van kleding een stuk gemakkelijker en efficiënter. Met een waterreservoir van 120 milliliter kun je ongeveer 8 minuten lang stomen. En mocht het reservoir tijdens het stomen leeg raken, dan vul je het eenvoudig bij met de meegeleverde maatbeker. Daarnaast ontvang je bij deze kledingstomer ook een handig reistasje, zodat je hem moeiteloos mee kunt nemen op al je reizen. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd kreukvrij en stijlvol op je bestemming aankomt. Bovendien hebben kledingstomers een stoomtemperatuur van ongeveer 100 graden Celsius, waardoor de meeste bacteriën niet kunnen overleven. Hierdoor desinfecteer je je kleding tijdens het stomen ook gelijk, wat zorgt voor een extra hygiënisch resultaat.

Pluspunten
  • De handstomer is klaar voor gebruik binnen slechts 15 seconden. Met de meegeleverde borstel kan stoom ook makkelijk doordringen in dikkere stoffen zoals een colbert. De handstomer kan eenvoudig meegenomen worden in de meegeleverde reistas.

Minpunten
  • De sole plate is vrij klein, daarom kan de kledingstomer je strijkijzer niet vervangen. Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, waardoor ze niet kunnen dienen als vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Access Steam Pocket DT3030

Om erachter te komen of de Tefal Access Steam Pocket DT3030 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Access Steam Pocket DT3030 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Access Steam Pocket DT3030 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals