Tefal DT8270 Access Steam Force Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal DT8270 Access Steam Force. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal DT8270 Access Steam Force.

Specificaties Tefal DT8270 Access Steam Force

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT8270

Omschrijving van de Tefal DT8270 Access Steam Force

Met de Tefal DT8270 Access Steam Force heb je binnen no time kreukvrije en frisse kleding. Met een vermogen van 2.000 watt en een continue stoomproductie van 30 gram per minuut, maak je jouw kleding moeiteloos glad en ontsmet je deze ook gelijk. Binnen slechts 25 seconden is de kledingstomer klaar voor gebruik dankzij de verwarmde plaattechnologie. Zo hoef je nooit te wachten en kun je direct aan de slag. Deze handige kledingstomer is niet alleen geschikt voor het ontkreuken van kleding. Ook de bekleding van je bank kun je eenvoudig opfrissen met de meegeleverde microvezelhoesjes. Hiermee verwijder je stof en pluisjes van alle soorten textiel. Daarnaast heeft de stoom een direct ontsmettende werking. De hoge temperatuur doodt namelijk tot wel 99,99% van de bacteriën en ziektekiemen. Zo zorg je niet alleen voor kreukvrije kleding, maar ook voor een hygiënische omgeving. Maak je geen zorgen als je de kledingstomer een keer vergeet uit te schakelen. Na 10 minuten schakelt deze zichzelf namelijk automatisch uit. Zo bespaar je energie en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele ongelukjes. Met de Tefal DT8270 Access Steam Force ben je altijd verzekerd van perfecte resultaten en een moeiteloze strijkervaring.

Pluspunten
  • De handstomer is al binnen 25 seconden gereed voor gebruik. Met de inbegrepen borstel kan stoom ook gemakkelijk doordringen in dikkere stoffen zoals een colbert. Dankzij de microvezelhoesjes kun je de handstomer niet alleen gebruiken om kreukels te verwijderen, maar ook om textiel op te frissen.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een stoomafgifte die relatief laag is, waardoor ze niet als vervanging dienen voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal DT8270 Access Steam Force

Om erachter te komen of de Tefal DT8270 Access Steam Force ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal DT8270 Access Steam Force is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal DT8270 Access Steam Force koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals