Tefal Easygliss Eco FV5781 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Easygliss Eco FV5781. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Easygliss Eco FV5781.

Specificaties Tefal Easygliss Eco FV5781

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5781

Omschrijving van de Tefal Easygliss Eco FV5781

De Tefal Easygliss Eco FV5781 is een innovatief strijkijzer dat gemaakt is van maar liefst 88 procent recyclebare materialen, waardoor het een duurzame keuze is voor milieubewuste consumenten. Daarnaast beschikt dit strijkijzer over een speciale eco-stand, waarmee je maar liefst 30 procent meer energie bespaart tijdens het strijken. Hiermee combineert de Tefal Easygliss Eco FV5781 functionaliteit met milieuvriendelijkheid. Met een continue stoomproductie van 50 gram per minuut zorgt dit strijkijzer ervoor dat je kleding moeiteloos glad gestreken wordt. Zelfs stugge stoffen zijn geen probleem dankzij de krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut. De Durilium Airglide strijkzool van Tefal is de gladste strijkzool die ze ooit hebben ontwikkeld, waardoor je moeiteloos over al je kleding glijdt zonder dat het vastplakt. Daarnaast is dit strijkijzer voorzien van een handige kalkverzamelaar, die kalk opvangt en ervoor zorgt dat je strijkijzer langer meegaat. Je kunt de verzamelaar eenvoudig afspoelen onder de kraan, waardoor onderhoud een fluitje van een cent is. Bovendien schakelt het strijkijzer automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt, wat zorgt voor extra veiligheid en energiebesparing. Dankzij de mogelijkheid om ook verticaal te stomen, kun je met de Tef.

Pluspunten
  • Het strijkijzer bestaat voor 88 procent uit recyclebaar materiaal en de eco-modus bespaart 30% meer energie. Met de stoomstoot van 260 gram maak je hardnekkige kreukels in één keer glad. Je kunt kalk gemakkelijk verwijderen met de kalkverzamelaar die je onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • Voor jouw strijkgoed dien je handmatig in te stellen welke temperatuur en stoomstand het meest geschikt zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Easygliss Eco FV5781

Om erachter te komen of de Tefal Easygliss Eco FV5781 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Easygliss Eco FV5781 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Easygliss Eco FV5781 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.