Tefal Easygliss Plus FV5717 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Easygliss Plus FV5717. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Easygliss Plus FV5717.

Specificaties Tefal Easygliss Plus FV5717

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5717

Omschrijving van de Tefal Easygliss Plus FV5717

De Tefal Easygliss Plus FV5717 is een gebruiksvriendelijk strijkijzer dat krachtig genoeg is om zelfs de meest hardnekkige kreukels glad te strijken. Dankzij de continu stoomproductie van 45 gram per minuut ben je verzekerd van een soepel strijkproces. En mocht er toch een koppige kreukel zijn die niet wil verdwijnen, dan kun je gebruik maken van de stoomstoot functie. Hiermee schiet de stoomkracht tijdelijk omhoog naar maar liefst 195 gram per minuut, waardoor zelfs de meest lastige kreukels moeiteloos verdwijnen. Wat dit strijkijzer echt bijzonder maakt, is het precisiepunt in de tip van de strijkzool. Hierdoor kun je gemakkelijk de lastig bereikbare plekken zoals kragen en rondom knopen strijken, zonder enige moeite. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de juiste temperatuur- en stoominstellingen, want dit strijkijzer beschikt over handige keuzeprogramma's die je kunt instellen naar jouw wensen. Op deze manier voorkom je het risico op brandplekken en kun je met een gerust hart aan de slag met je strijkwerk. Kortom, de Tefal Easygliss Plus FV5717 is het ideale strijkijzer voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het gladstrijken van kleding. Met zijn unieke precisiepunt en handige keuzeprogramma's zorgt dit strijkij.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 195 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Dit strijkijzer kan ook worden gebruikt om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Het strijkijzer schakelt niet automatisch uit als je het niet gebruikt, dus vergeet niet om het na het strijken uit te zetten. Je kunt het waterreservoir niet bijvullen tijdens gebruik, dus zul je tijdelijk moeten stoppen met strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Easygliss Plus FV5717

Om erachter te komen of de Tefal Easygliss Plus FV5717 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Easygliss Plus FV5717 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Easygliss Plus FV5717 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.