Tefal Easygliss Plus FV5735 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Easygliss Plus FV5735. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Easygliss Plus FV5735.

Specificaties Tefal Easygliss Plus FV5735

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5735

Omschrijving van de Tefal Easygliss Plus FV5735

De Tefal Easygliss Plus FV5735 is een fantastisch strijkijzer dat jouw kledingstukken moeiteloos gladstrijkt. Met een continue stoomproductie van 45 gram per minuut is dit strijkijzer krachtig genoeg om zelfs de meest hardnekkige kreukels te verwijderen. En als er een kreukel is die niet wil verdwijnen, kun je altijd gebruik maken van de stoomstootfunctie. Deze functie verhoogt tijdelijk de stoomkracht naar maar liefst 195 gram per minuut, zodat zelfs de meest hardnekkige kreukels geen kans hebben. Dankzij het precisiepunt in de tip van de strijkzool kun je gemakkelijk de lastig bereikbare plekken zoals kragen en knopen meenemen tijdens het strijken. Daarnaast kun je met de handige keuzeprogramma's de juiste temperatuur- en stoominstellingen kiezen, zodat je altijd zeker weet dat je niet te heet strijkt en brandplekken voorkomt. Met de Tefal Easygliss Plus FV5735 wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere dingen.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 195 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel en efficiënt. Dit strijkijzer kan ook gebruikt worden om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer het even niet gebruikt wordt.

Minpunten
  • De constante stoomproductie van 45 gram per minuut is niet voldoende krachtig om snel door de stapel wasgoed te gaan. Tijdens het gebruik is het niet mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, waardoor je tijdelijk de strijkklus moet onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Easygliss Plus FV5735

Om erachter te komen of de Tefal Easygliss Plus FV5735 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Easygliss Plus FV5735 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Easygliss Plus FV5735 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.