Tefal Express Anti-Calc SV8011 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Express Anti-Calc SV8011. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Express Anti-Calc SV8011.

Specificaties Tefal Express Anti-Calc SV8011

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8011

Omschrijving van de Tefal Express Anti-Calc SV8011

Met de Tefal Express Anti-Calc SV8011 kun je je berg wasgoed in een mum van tijd strijken. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 6,1 bar en kan een stoomstoot van maar liefst 400 gram per minuut leveren. Hierdoor kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels gemakkelijk gladstrijken. Dankzij de punt van de strijkzool komt de stoom precies daar waar je het nodig hebt, waardoor je overhemden er altijd perfect uitzien. Deze stoomgenerator is niet alleen geschikt voor het strijken van kleding op de strijkplank, maar kan ook verticaal worden gebruikt. Hierdoor kun je eenvoudig je gordijnen en hangende kledingstukken stomen, zonder dat je ze van de hangers hoeft te halen. En wanneer je klaar bent met strijken, is het belangrijk om de kalkverzamelaar te legen. Deze kan gemakkelijk uit de stoomgenerator worden gehaald en vervolgens worden afgespoeld onder de kraan. Op deze manier voorkom je dat kalk zich ophoopt en tijdens het stomen in je kledingstukken terechtkomt. Met de Tefal Express Anti-Calc SV8011 haal je niet alleen een krachtige en efficiënte stoomgenerator in huis, maar ook een apparaat dat gemakkelijk te onderhouden is. Met zijn innovatieve kalkverzamelaar en eenvoudige schoonmaakmethode zorgt deze stoomgenerator ervoor dat je kleding altijd kreukvrij en fris blijft. D.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6,1 bar ga je moeiteloos door die berg wasgoed. Stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je gemakkelijk onder de kraan kunt afspoelen.

Minpunten
  • Je moet handmatig de opties voor de temperatuur- en stoominstelling selecteren, dit gebeurt niet automatisch. Let op: een stoomgenerator past niet op een normaal strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Express Anti-Calc SV8011

Om erachter te komen of de Tefal Express Anti-Calc SV8011 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Anti-Calc SV8011 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Anti-Calc SV8011 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.