Tefal Express Easy SV6131 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Express Easy SV6131. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Express Easy SV6131.

Specificaties Tefal Express Easy SV6131

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV6131

Omschrijving van de Tefal Express Easy SV6131

Strijk als een professional met de revolutionaire Tefal Express Easy SV6131. Deze stoomgenerator biedt krachtige prestaties, waardoor je snel en moeiteloos kunt strijken. Met een indrukwekkend waterreservoir van 1,7 liter kun je voor, tijdens en na het strijken eenvoudig bijvullen. Dankzij de pompdruk van 5,8 bar ben je verzekerd van perfecte, kreukvrije resultaten. Deze stoomgenerator is niet bang voor hardnekkige kreukels. Met de krachtige stoomstoot van maar liefst 350 gram per minuut verdwijnen alle kreukels als sneeuw voor de zon. Zelfs je dikke dekbed is geen uitdaging voor deze stoomgenerator. En als je even snel je kleding wilt opfrissen, kun je de stoomgenerator ook verticaal gebruiken. Daarnaast is de Tefal Express Easy SV6131 ontworpen met jouw gemak in gedachten. Het compacte formaat en het handige vergrendelsysteem maken het eenvoudig om de stoomgenerator te verplaatsen en op te bergen. Strijken is nog nooit zo snel en makkelijk geweest met de Tefal Express Easy SV6131.

Pluspunten
  • Het waterreservoir is met een inhoud van 1,7 liter relatief groot, waardoor je grotere hoeveelheden wasgoed kunt wegstrijken. Deze stoomgenerator heeft een compact formaat en neemt daardoor minder ruimte in beslag op de strijkplank en in de kast. Met een stoomstoot van 350 gram per minuut rekent hij snel af met hardnekkige kreukels.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een normaal strijkplank. Vanwege de automatische instellingen is het niet mogelijk om handmatig voorkeuren in te stellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Express Easy SV6131

Om erachter te komen of de Tefal Express Easy SV6131 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Easy SV6131 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Easy SV6131 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.