Tefal Express Essential SV6120 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Express Essential SV6120. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Express Essential SV6120.

Specificaties Tefal Express Essential SV6120

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV6120

Omschrijving van de Tefal Express Essential SV6120

De Tefal Express Essential SV6120 is dé oplossing voor snelle en moeiteloze kledingverzorging. Met een indrukwekkende pompdruk van 5,5 bar en een continue stoomafgifte van 120 gram per minuut, maakt dit apparaat moeiteloos alle kreukels glad. Geen enkel colbert met hardnekkige kreukels is een uitdaging voor deze stoomgenerator. Met een krachtige stoomstoot van 320 gram per minuut wordt elke kreukel effectief aangepakt. De Xpress Glide strijkzool zorgt voor een moeiteloze glijbeweging over alle soorten stoffen, waardoor strijken een plezierige ervaring wordt. Deze veelzijdige stoomgenerator kan niet alleen gebruikt worden voor strijken, maar ook voor verticaal stomen. De Calc Clear technologie garandeert langdurige stoomresultaten en een efficiënt onderhoud van het apparaat. En als het waterreservoir van 1,4 liter leeg begint te raken, kun je deze eenvoudig bijvullen tijdens het strijken. Met de Tefal Express Essential SV6120 hoef je nooit meer lang te wachten op gladgestreken kleding. Het biedt snelle resultaten en zorgt ervoor dat je kleding er altijd perfect uitziet. Profiteer van het gemak en de efficiëntie van deze stoomgenerator en geniet van moeiteloos strijken en verticaal stomen.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 320 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Kalk kan eenvoudig uit het apparaat worden gestoomd door het reinigingsprogramma te activeren. Stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een normaal strijkplank. Met een gewicht van 1,3 kilogram is het strijkijzer vrij zwaar in je hand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Express Essential SV6120

Om erachter te komen of de Tefal Express Essential SV6120 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Essential SV6120 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Essential SV6120 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.