Tefal Express Power SV8130 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Express Power SV8130. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Express Power SV8130.

Specificaties Tefal Express Power SV8130

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8130

Omschrijving van de Tefal Express Power SV8130

Met de Tefal Express Power SV8130 strijk je moeiteloos grote hoeveelheden kleding. Deze stoomgenerator is ontworpen om hardnekkige kreukels uit je kleding te laten verdwijnen met een stoomdruk van 6,5 bar en een stoomstoot van 420 gram per minuut. Dankzij de geavanceerde technologie bepaalt de stoomgenerator automatisch de perfecte combinatie van stoom en temperatuur voor elk kledingstuk, zodat je altijd het beste strijkresultaat krijgt. Met een grote watertank van 1,8 liter hoef je niet constant bij te vullen tijdens het strijken. Maar mocht de tank toch leeg raken, dan is het eenvoudig bij te vullen onder de kraan. De Tefal Express Power SV8130 heeft ook een handige verticale stoomfunctie, waarmee je hangende kledingstukken en gordijnen kreukvrij kunt maken. Bovendien kun je energie besparen door de stoomgenerator in de eco stand te gebruiken. En maak je geen zorgen over kalkaanslag, want de ingebouwde kalkverzamelaar vangt kalk op, waardoor je stoomgenerator altijd optimaal blijft werken. Met de Tefal Express Power SV8130 wordt strijken een moeiteloze en efficiënte klus. Geniet van perfect gladgestreken kleding zonder al te veel inspanning.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6,5 bar vlieg je zo door die berg wasgoed heen. Het waterreservoir is met een capaciteit van 1,8 liter behoorlijk groot, waardoor je grote hoeveelheden wasgoed kunt strijken. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • De stoom reikt niet tot aan de punt van het strijkijzer, in tegenstelling tot vergelijkbare modellen. Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Express Power SV8130

Om erachter te komen of de Tefal Express Power SV8130 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Power SV8130 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Power SV8130 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.