Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer.

Specificaties Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV2837

Omschrijving van de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer

Het Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer is een absolute krachtpatser als het gaat om het verwijderen van kreukels uit je kleding. Dit basis strijkijzer maakt het strijken van je textiel een eitje en bespaart je kostbare tijd. Met de automatische temperatuur- en stoominstelling hoef je je wasgoed niet meer te sorteren, omdat het strijkijzer zichzelf aanpast aan het textiel dat je strijkt. Zo hoef je niet langer na te denken over de juiste instelling en kun je moeiteloos al je kledingstukken strijken. Met een continue stoomproductie van 35 gram per minuut en een stoomstoot van maar liefst 165 gram per minuut, kun je zelfs de meest hardnekkige kreuken moeiteloos verwijderen. Of je nu een vouw in je pantalon wilt creëren of een lastige kreukel wilt laten verdwijnen, dit strijkijzer staat voor je klaar. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je het strijkijzer per ongeluk vergeet uit te zetten. Het Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer schakelt zichzelf automatisch uit om onveilige situaties te voorkomen. Zo kun je met een gerust hart je huis verlaten, zelfs als je haast hebt.

Pluspunten
  • Het stoomstrijkijzer wordt automatisch uitgeschakeld wanneer dit even niet wordt gebruikt. Met dit strijkijzer kun je ook gordijnen en hangende kledingstukken stomen door verticaal te strijken. Dankzij de keramische strijkzool glijdt het strijkijzer moeiteloos over je kleding.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is het niet mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, waardoor je tijdelijk de strijkklus moet onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer

Om erachter te komen of de Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Steam FV2837 Stoomstrijkijzer koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.