1. blackfriday
  2. Tefal Express Vision SV8151

Tefal Express Vision SV8151 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Express Vision SV8151. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Express Vision SV8151.

Specificaties Tefal Express Vision SV8151

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8151

Omschrijving van de Tefal Express Vision SV8151

Met de Tefal Express Vision SV8151 hoef je nooit meer kreukels over het hoofd te zien, dankzij het handige ingebouwde lampje op de punt van het strijkijzer. Deze krachtige stoomgenerator maakt gebruik van een stoomstoot van maar liefst 480 gram per minuut en een stoomdruk van 6,9 bar, zodat je zonder enige moeite zelfs de meest stugge stoffen kunt strijken. Bovendien bepaalt de stoomgenerator automatisch de perfecte combinatie van stoom en temperatuur voor elk kledingstuk, waardoor je altijd een perfect resultaat bereikt. De Tefal Express Vision SV8151 is voorzien van een uitneembare watertank met een capaciteit van 1,8 liter, waardoor je niet vaak hoeft bij te vullen. Bovendien hecht kalk zich aan de ingebouwde kalkverzamelaar, waardoor het apparaat langer meegaat en je minder vaak hoeft te ontkalken. Wil je energie besparen? Dan kun je eenvoudig de eco stand inschakelen. Met deze stoomgenerator is strijken niet alleen efficiënt en gemakkelijk, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Kies voor de Tefal Express Vision SV8151 en geniet van moeiteloos strijken met perfecte resultaten.

Pluspunten
  • Dankzij het lampje dat in de punt van het strijkijzer is ingebouwd, zie je moeiteloos alle kreukels. Met een stoomdruk van 6,9 bar ga je razendsnel door die berg wasgoed heen. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,8 liter, wat relatief groot is

    .

    Hierdoor kun je grotere hoeveelheden wasgoed strijken.

Minpunten
  • De stoom bereikt niet de punt van het strijkijzer, anders dan bij vergelijkbare modellen. Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Express Vision SV8151

Om erachter te komen of de Tefal Express Vision SV8151 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Vision SV8151 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Express Vision SV8151 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.