Tefal FV6872 Smart Protect Plus Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal FV6872 Smart Protect Plus. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal FV6872 Smart Protect Plus.

Specificaties Tefal FV6872 Smart Protect Plus

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV6872

Omschrijving van de Tefal FV6872 Smart Protect Plus

Met de Tefal FV6872 Smart Protect Plus hoef je nooit meer zelf te zoeken naar de juiste temperatuur- en stoominstelling. Dit geavanceerde stoomstrijkijzer past zich automatisch aan op het kledingstuk, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn om je favoriete shirtje te beschadigen. Dankzij de automatische aanpassingen heb je altijd de perfecte temperatuur en de juiste hoeveelheid stoom. Naast de automatische functies biedt de Tefal FV6872 Smart Protect Plus ook een krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut, ideaal voor het verwijderen van hardnekkige kreukels. Met de druppelstop hoef je je geen zorgen te maken over watervlekken op je kleding en het strijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het een tijdje niet gebruikt. Dit is erg handig, want je hoeft je geen zorgen te maken als je het per ongeluk vergeet. Daarnaast heeft dit strijkijzer ook een ecostand, waarmee je tot 20% minder energie verbruikt wanneer je minder kracht nodig hebt. Met de Tefal FV6872 Smart Protect Plus wordt strijken een stuk gemakkelijker en efficiënter. Laat dit geavanceerde stoomstrijkijzer het werk voor je doen en geniet van perfect gestreken kleding zonder gedoe.

Pluspunten
  • De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast om verschillende soorten textiel achter elkaar te strijken en om het textiel niet te beschadigen. Stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. Met een stoomstoot van 260 gram per minuut, worden hardnekkige kreukels snel verwijderd.

Minpunten
  • Zet de eco-stand aan als je niet alle stoomkracht nodig hebt en tot 20% minder stroom wilt verbruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal FV6872 Smart Protect Plus

Om erachter te komen of de Tefal FV6872 Smart Protect Plus ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal FV6872 Smart Protect Plus is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal FV6872 Smart Protect Plus koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.