Tefal IT8440 Pro Style Care Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal IT8440 Pro Style Care. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal IT8440 Pro Style Care.

Specificaties Tefal IT8440 Pro Style Care

Merk

Tefal

Fabrikantcode

IT8440

Omschrijving van de Tefal IT8440 Pro Style Care

Met de Tefal IT8440 Pro Style Care kun je moeiteloos lichte kreukels verwijderen uit je blouse of je colbert van je pak een opfrisbeurt geven. Het ruime waterreservoir van 1,3 liter zorgt ervoor dat je langdurig kunt stomen zonder tussentijds bij te vullen. Binnen slechts 45 seconden is de kledingstomer klaar voor gebruik en kun je maar liefst 3 kwartier achter elkaar stomen. De Tefal IT8440 Pro Style Care is voorzien van een instelbare stoomkracht, zodat je altijd de juiste stoomintensiteit kunt kiezen. Voor lichte kreukels kun je de stoomkracht op maximaal zetten, waardoor je kleding in een mum van tijd weer gladgestoomd is. De kledingstukken hang je eenvoudig op aan de verstelbare kledinghanger. Na gebruik schuif je de stang gemakkelijk naar binnen, zodat je de kledingstomer compact kunt opbergen. Daarnaast heeft de Tefal IT8440 Pro Style Care nog een extra voordeel. Door de hoge temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius waarop de stoom wordt geproduceerd, worden de meeste bacteriën gedood. Dit betekent dat je niet alleen je kleding kreukvrij maakt, maar het ook meteen desinfecteert. Zo kun je met een gerust hart genieten van frisse en schone kleding.

Pluspunten
  • De kledingstomer is snel klaar voor gebruik met een opwarmtijd van 45 seconden. De stang kan in hoogte worden versteld, zodat je deze compact kunt opbergen. Het waterreservoir is eenvoudig te verwijderen, waardoor bijvullen gemakkelijk is.

Minpunten
  • Deze stoomkledingstomer heeft geen klemmetjes aan de hanger, waardoor het stomen van bijvoorbeeld een pantalon iets moeilijker gaat. Met deze stoomkledingstomer kun je lichte kreukels uit kleding halen, maar voor echte kreukels heb je een strijkijzer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal IT8440 Pro Style Care

Om erachter te komen of de Tefal IT8440 Pro Style Care ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal IT8440 Pro Style Care is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal IT8440 Pro Style Care koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals